moara de hârtie


Moara caută cărţi
3 Iunie 2009, 17:37
Filed under: moara | Etichete:

Cărţile sunt din hârtie. Cărţile sunt hârtie cu suflet. Cărţile merită să fie citite. Iar dacă nu le mai citeşte nimeni, merită să fie mai degrabă „reciclate” creativ. Tot cu suflet.

Recent, un prieten al morii a salvat 10 saci de cărţi de la aruncare la gunoi. Multă fizică şi matematică, dar şi filozofie. Deocamdată stau într-o magazie în Bucureşti (mulţumim Cristi pentru ajutor!) şi aşteaptă să fie sortate şi folosite de moara de hârtie.

Această întâmplare ne-a dus cu gândul la faptul că poate prin Bucureşti şi, de ce nu, localităţile învecinate, vor fi oameni care vor dori să doneze cărţile care nu le mai folosesc. Dacă sunt, îi rugăm să ne contacteze la echipa(maimuţă)moaradehartie.ro.

Mulţumim!

Anunțuri

1 comentariu so far
Lasă un comentariu

Felicitari pentru initiativa. Creativitatea si abnegatia de care dati dovada vine in ajutorul celor care iubesc cartile si se despart cu greu de ele atunci cand nu le mai pot gazdui in biblioteca; de fapt ele vor fi ajutate sa „reinvie”. Va voi trimite multe carti stiind ca astfel nu dispar pur si simplu. Va urez succes si putere de munca! Cu drag, Rodica

Comentariu de RODICA
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: