moara de hârtie


Jurnalul morii de hârtie, săptămâna a 7-a
7 Decembrie 2009, 15:05
Filed under: moara | Etichete:

Săptămâna a 7-a a început în forţă cu un drum de 1.000 de kilometri pentru a recupera un regal metalic şi cinci case de litere. După peripeţii legate de ambalarea si urcarea lor într-un Logan (dubă, e drept), proces ce a durat aproape 8 ore, au ajuns în cele din urmă întregi în Bucureşti. Dar literele s-au amestecat foarte tare, aşa încât, de voie de nevoie, vom învăţa aranjarea casei de litere mai repede decât am fi vrut 🙂 Mulţumim domnului Ion Şofan pentru ajutorul acordat la momentul potrivit!

Joi şi vineri am început să facem hârtie manuală din hârtie reciclată, ca să ne pregătim pentru „Făcute de mână”. Vineri am convocat o scurtă „clacă”, până târziu în noapte, pentru a imprima felicitările de Crăciun şi „cărţile de vizită” ale morii de hârtie. Mulţumim Iuliana, Cristina şi Aura pentru ajutorul dat la făcut şi tăiat hârtie, cules litere şi tipărit pe presa de corectură!

Sâmbătă şi duminică am fost la „Făcute de mână”, prima ieşire oficială a morii de hârtie – dar despre asta într-un alt articol, după ce găsim cablul de transfer al pozelor din aparatul foto 😀

Echipa moara de hârtie

Anunțuri

Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: