moara de hârtie


Christmas ThREE Book
20 Decembrie 2010, 13:23
Filed under: moara

Credem cu tărie că viaţa e o călătorie miraculoasă compusă dintr-un număr nedefinit de cuvinte frumoase, de oameni speciali, de întâmplări – minune. Păstrăm multe în suflet,  în minte, dar uneori să le vezi adunate într-o carte, a ta, scrisă de tine, înseamnă foarte mult.

Christmas ThREE Book este o ediţie limitată de cărţi-jurnal, care are ca scop păstrarea cât mai bine a ceea ce este frumos şi bun în viaţa fiecăruia dintre noi.

Ideea a apărut într-o dimineaţă târzie de toamnă,  când, subit, am simţit nevoia să creăm o carte-jurnal cu totul şi cu totul deosebită, în care să putem nota lucrurile pozitive din viaţa de zi cu zi.  Citite şi recitite din când în când, aceste rânduri valoroase au un efect energizant asupra psihicului şi schimbă în bine starea de spirit, spun psihologii.

Ne-a plăcut într-atât de mult ideea şi rolul pe care ar putea să-l joace în viaţa fiecăruia dintre noi o astfel de carte, încât ne-am gândit să-i dăm viaţă şi să o împărtăşim cu voi. Cartea urma să fie formată din 3 cărţi cu titlul: Cuvinte, Oameni, Minuni şi să aparţină unor femei minunate, nu mai mult de 12 la număr. Şi aşa a fost.


Iată ce vor conţine cele trei cărţi ascunse între coperţile Christmas ThREE Book:

“Prima carte – Cuvinte, va tăinui rânduri pe care le ţinem uneori ascunse parcă şi de noi. Paginile, acum nescrise, vor înflori de vorbe duioase pe care le primim de la ei, oamenii din viaţa noastră. Cuvinte calde pe care ei ni le dăruiesc de-a lungul anilor, care ne fac bine şi ne umplu sufletul de bucurie atunci când le primim, dar şi peste timp, când recitite îşi păstrează neatinsă aroma.

Cea de-a doua carte – Oameni, va fi despre oamenii pe care îi intâlnim în drumul nostru. Cei care ne sunt sprijin în momentele de succes, care ne dau curaj să ne adunăm în momentele grele şi să mergem mereu mai departe. Numele şi poveştile lor vor curge frumos pe pagini întregi, iar bucuria de a-i întâlni şi în scris va fi mereu un izvor de optimism şi energie.

Cea de-a treia carte – Minuni, va descrie întâmplările deloc întâmplătoare pe care le trăim şi care ne fac pasul  mai uşor prin viaţă. Toate se leagă firesc la un moment dat. Recitindu-le, vom avea din nou ocazia să retrăim momente unice din trecut, să le înţelegem rostul, să zâmbim înţelepţite şi să trăim  şi mai frumos pe mai departe.

Christmas ThREE Book reprezintă la propriu cartea vieţii tale reconstituită din cuvinte memorabile, oameni minunati, poveşti miraculoase.

Cărţulia magică din piele întoarsă roşie are miros de zăpadă, de Crăciun, de fericire. Este cartea care ne va însoţi  în călătoria noastră prin viaţă. Zeci de pagini de viaţă vor rămâne compresate în timp, cu ajutorul ei, păstrător fidel al clipelor blânde ale existenţei.

Christmas ThREE Book este acum cartea încă nescrisă a vieţii tale, creată special să-ţi adăpostească poveştile. Tu sau cel care ţi-o dăruieşte ştiţi că în curând, îi vei însufleţi paginile cu poveştile unice ale călătoriei tale miraculoase prin viaţă! Ea îţi va fi prieten drag care te va însoţi în călătoria ta. Păstrează-ţi amintirile frumoase în prima carte scrisă de tine, pe care tocmai ţi-ai dăruit-o sau care tocmai ţi-a fost dăruită… cu dragoste!

Cartea-jurnal poate fi cadoul tău de Crăciun, sau poate fi cadoul unei femei minunate din viaţa ta! Doar 12 femei cu poveşti frumoase de viaţă vor fi posesoarele primei ediţii serie limitată de cărţi – jurnal apărută la Moara de hârtie.

Fiecare exemplar este însoţit de un certificat de autenticitate numerotat şi de povestea Christmas Three Book.

Christmas Three Book este realizată în serie limitată, manual, din piele întoarsă roşie de 1,4 mm grosime, produsă în Italia, hârtie distinsă filigranată Conqueror Texture de 100g/mp, coperţile din carton de artă reciclat Flora FSC de 240g/mp, inserţii de hârtie manuală cu flori naturale,  pene naturale albe.

Mulţumim Ioana şi Dinu pentru ideile şi contribuţia voastră la concretizarea primei ediţii limitate de cărţi–jurnal, apărută la Moara de hârtie.

Anunțuri

2 comentarii so far
Lasă un comentariu

[…] Christmas ThREE Book […]

Pingback de Mulțumim 2010, Bine-ai venit 2011! « moara de hârtie

[…] doua carte legata in piele rosie, catifelata, venita de la oamenii dragi iesiti in cale asta vara sa ma duca […]

Pingback de VREMEA DARURILOR « lola dream factory
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: