moara de hârtie


Colecţia de primăvară
3 Martie 2011, 14:23
Filed under: hârtie, legătorie, moara | Etichete:

Poate că primăvara nu vine cu adevărat până nu ne agățăm în inimi zâmbete, până nu facem curățenia de primăvară în viețile noastre, până nu ne deschidem sufletele invitând-o cu bucurie să ne încălzească speranțele, visele, planurile.

Așteaptă timid după colț semnul că suntem pregătiți să o primim. Doar știe cât îi iubim mireasma, căldura, veselia și culoarea.

Noi la moară ne-am pregătit pentru început bun și frumos, iar soarele de afară e călduț și dornic să încălzească primele flori și insecte ce și-au făcut apariția pe agendele – plic din colecția noastră de primăvară.

Agendele: Buburuză, Ghiocel, Bondarul vesel, Laleaua albă, Trandafir, Fluture multicolor, Fluturaşul zorilor, Cer senin, dar și celelalte flori care ne-au înmiresmat atelierul, sunt un colț de primăvară ce așteaptă cu nerăbdare să vă însoțească peste tot, pentru că ele pot fi purtate în orice moment al zilei, la orice ocazie și pot fi un cadou minunat.

Dacă închidem ochii, tragem aer în piept și apoi le privim, chiar simțim primăvara…:)

Și pentru că primăvara asta pare să fie mai frumoasă, mai veselă, mai “rotundă” ca oricând, vrem să o începem cu un gest frumos:  10 % din suma obținută din vânzarea acestor agende va fi donată lui Flavius, un băiețel bolnav de autism, pe care noi încercăm să-l sprijinim ori de câte ori putem. Îl puteți ajuta și voi direct pe Flavius depunând orice sumă în contul asociației de mai jos:

ASOCIATIA AUTISM ARGES
CIF: 24822939
CONT LEI: RO46BRDE030SV68813650300
DESCHIS LA BRD PITESTI – AGENTIA SFINTA VINERI

Despre agendele – plic: sunt din piele naturală, prevăzute cu loc special pentru pix, (noi le-am atașat creioane din lemn natur), hârtie unturie Conquerror cu filigran, dimensiunea 22 cm/11 cm.

Iată cam cum arată în lumini și umbre:

Cine le va purta oare? 🙂

Anunțuri

3 comentarii so far
Lasă un comentariu

Cred ca Moara de hartie este o activitate care merita toata atentia, care merita sa fie cunoscuta si sa-si gaseasca adepti in toata tara. Sper sa colaborez si eu intr-un fel sau altul, chiar daca Nasaudul, unde ma aflu eu, e cam departe de Bucuresti.

Comentariu de Zaraza Catarig

Bună Zaraza,

Mulţumim mult pentru frumoasele cuvinte. Moara poate fi ajutată să crească, de oricine doreşte să facă acest lucru, distanţa contează mai puţin. De la promovare, până la idei despre proiecte pe care le-am putea dezvolta la Moara de hârtie, suntem deschişi la orice propunere pe care am putea să o punem în practică. În această vară, vom lansa în mod oficial Moara de hârtie, eveniment la care te aşteptăm şi pe tine. Dacă nu, oricând altcândva te aşteptăm cu drag! 🙂
Iar ca să fii la curent cu ce mai facem, te invităm şi pe pagina noastră de facebook:
http://www.facebook.com/pages/moara-de-hartie/372997221393

Comentariu de moara de hartie

Ce bine ca aveti cont pe facebook! Am trimis prietenilor si linkul catre „Da o sansa cartilor”. 🙂 Cu timpul sper sa ma implic si eu. Sunt curioasa cum arata mobila confectionata din carti!

Comentariu de Zaraza Catarig
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: