moara de hârtie


Din 10 septembrie se poartă Binele!
3 Septembrie 2011, 11:21
Filed under: moara

Vino la Atelierul de tricouri de Bine RomaniaPozitiva & Moara de hârtie!

Tricouri cu mesaj. Poartă-ți starea de Bine. Armonie, Bucurie, Curaj, Seninătate, Empatie sunt o parte din cuvintele propuse pentru tine, care să transmită în jur o stare de bine.

Poartă-ți starea de Bine. Pentru fiecare zi din săptămână ți-am pregătit câte un cuvânt de Bine. 7 cuvinte pentru 7 stări de Bine pentru 7 zile.

Vino pe 10 Septembrie 2011 la Moara de hârtie din Comana, şi fii alături de noi la crearea primelor tricouri de bine. Noi suntem la Moară de la ora 12:00 – căci e weekend – până pe la ora 15:00-16:00. Poziția pe hartă este aici și ca să ajungi la noi din Piața Unirii din București iată și un traseu propus.

Te rugăm să ne contactezi la adresa echipa@moaradehartie.ro dacă dorești să participi la Atelierul de tricouri. Dacă nu reuşeşti să ajungi, nu fi trist. Tricourile vor fi disponibile pe www.romaniapozitiva.ro şi la partenerii RomâniaPozitivă, iar tu te vei putea bucura purtându-le.

Tricoul de Bine

10% din valoarea tricoului va fi direcționat pentru o cauză socială, către o organizație pe care o vom selecta împreună. La Moara de hârtie ai ocazia să-ți inscriptionezi singur (bine, fie – cu ceva ajutoare din partea casei) un tricou cu un cuvânt de Bine.

Taxa de participare la atelier este de 1 tricou (39 de ron fără tva), astfel încât vei putea pleca acasă îmbrăcat chiar cu tricoul inscripționat de tine!

Tricoul de Bine este un proiect de suflet RomaniaPozitiva & Moara de hârtie.


Anunțuri

Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: