moara de hârtie


Concurs de Crăciun – Termeni şi condiţii
29 Noiembrie 2011, 10:51
Filed under: cursuri

I. Organizatorul concursului

Organizatorul concursului de Crăciun, denumit în continuare “Concurs” este societatea comerciala Sensum Invest SRL, denumita în continuare “Organizator”, avand sediul social în Bucureşti, Bd. Lacul Tei 121, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/10721/2006, CUI RO 18813960.
Pentru contactarea organizatorului concursului utilizati adresa de email echipa@moaradehartie.ro sau numarul de telefon 0246-283399.
Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament, obligatoriu pentru toti participantii, iar Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari sau schimbari regulamentului, cu obligatia de a anunta oficial publicul, asa cum a fost facut şi anuntul lansarii concursului.

II. Locul şi durata desfasurarii concursului

Concursul se desfasoara în perioada 29.11.2011 – 15.12.2011 pe pagina de Facebook Moara de hârtie, la adresa http://www.facebook.com/Moaradehartie.

III. Drepturi şi conditii de participare

În acest concurs se poate inscrie orice persoana fizica, cu varsta peste 13 ani, indiferent de sex, religie, rasa, nationalitate, domiciliu, care respecta conditiile prezentului regulament şi care urmeaza indicatiile prezente în acest regulament pentru a-şi valida participarea.

Nu se pot inscrie în concurs angajati ai Organizatorului şi nici rudele de gradul I ale acestora.

Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita şi în afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situatia în care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare în completarea datelor personale.

Conditia pentru a se putea inscrie în concurs este ca participantii să aiba cont de facebook, completat cu o adresa de email valida. Prin înscrierea la concurs, participanţii îşi exprimă acordul pentru înscrierea la newsletter-ul Moara de hârtie. Desubscrierea de la newsletter poate fi realizată oricând.

Voturile generate de conturi de Facebook false sau create de aceeaşi persoană vor fi anulate, iar participantul nu va mai putea participa la concurs;

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a exclude din concurs orice persoană care nu respectă tema concursului sau care foloseşte un limbaj neadecvat;

IV.  Confidentialitate

Organizatorul nu colectează nicio dată personală. Singura cerinţă de validare a premiului este înscrierea în concurs cu o adresă de email validă. Conturile de email nu vor fi comunicate niciunei alte părţi, şi vor fi utilizate doar în vederea comunicărilor legate de concurs şi pentru înscrierea în baza de date a newsletter-ului Moara de hârtie.

V. Desfasurarea concursului

Utilizatorii Facebook se pot inscrie în concurs în perioada 29.11.2011 – 15.12.2011, astfel:

  1. Apasa butonul “Like” pe www.facebook.com/Moaradehartie pentru a deveni fan Valea Mare pe Facebook (în cazul în care nu este deja fan);
  2. Scrie o urare de Crăciun (propoziţie, frază, versuri) care să nu depăşească 120 de caractere (fără spaţii);
  3. Apasa butonul “Vreau să particip”;
  4. Isi invita prietenii să voteze urarea de Crăciun.

VI. Premiul concursului

Se va acorda 1 premiu constând într-o invitaţie de 2 persoane la Atelierului de felicitări pe tipar înalt din data de 17 decembrie 2011. În caz de egalitate, premiul se va acorda prin tragere la sorţi între cei care au acelaşi număr de voturi.

VII. Desemnarea câştigătorului

Va fi desemnat castigator persoana care a primit cele mai multe voturi şi care respecta conditiile din prezentul regulament.

VIII. Notificarea şi predarea premiului

Numele castigatorului va fi publicat pe pagina de web Moara de hârtie (www.moaradehartie.ro), în data de 16.12.2011. Castigătorul va fi contactat pe adresa de email pe care a introdus-o la intrarea în Concurs.

IX. Regulamentul concursului

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe pagina de web Moara de hârtie. Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord să se conformeze acestui regulament. Orice modificare adusa prezentului regulament va fi publicata pe pagina de web Moara de hârtie.

Acest concurs nu este în niciun fel sponsorizat, administrat sau aprobat, ori asociat cu Facebook.

 

Anunțuri

2 comentarii so far
Lasă un comentariu

[…] Concurs de Crăciun – Termeni şi condiţii […]

Pingback de Concurs de Crăciun la Moara de hârtie « moara de hârtie

[…] pe tipar inalt din data de 17 decembrie 2011. Termenii si conditiile concursului pot fi citite aici. Va uram mult […]

Pingback de Moara de hartie va aduce un concurs de Craciun cat se poate de special Valea Mare | Direct din natura: savoare autentica pentru stilul tau de viata
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: