moara de hârtie


Luna iubirii la Moara de hârtie – Calendarul evenimentelor din februarie

Pentru că Iubirea e sentimentul care vrem să ne ghideze în tot ceea ce alegem să facem în fiecare zi, ne-am zis să-i dedicăm întreaga lună februarie. Astfel, ne-am pus inimile la contribuţie şi am imaginat evenimente noi-nouţe, de care să ne bucurăm împreună. Am profitat de faptul că, în tradiţia românească, luna februarie găzduieşte sărbătoarea Dragobetelor, iar în cultura occidentală avem, tot în februarie, Valentine’s Day – şi iată ce a ieşit:

4 februarie – Orele 11.00, Şezătoare pe tema iubirii

Ne strângem mai mulţi oameni iubitori de Moara de hârtie şi cu inimile deschise o împodobim cu dragoste şi cu decoraţiuni din hârtie manuală ca să-şi primească viitorii oaspeţi, frumos gătită. Cine ştie, poate se mai îndrăgosteşte cineva de ea. 😉 În timpul şezătorii putem să vorbim despre cărţi, scriitori, artişti, vietăţi, locuri şi tot ce iubim noi pe lumea asta, dar şi să contribuim la pregătirea activităţilor programate la Moara de hârtie în luna Iubirii. Dacă doriţi să participaţi, daţi-ne un email la echipa@moaradehartie.ro.

11 februarie – Orele 11.00, Atelier – cadou pentru suflet: Hârtie manuală cu … dragoste

Vom face hârtie manuală în care adăugăm „poţiuni magice” şi inserţii care semnifică dragostea, apoi vom transforma foile de hârtie în felicitări sau răvaşe, pe care le tipărim, le pictăm, sau le transformăm după bunul plac într-un cadou sensibil pentru cei pe care îi iubim. Contribuţia la acest eveniment este de 100 de lei/persoană.

18 februarie – Atelier – cadou pentru suflet: Scrisori de drag(oste)

După ce vom lucra împreună la punerea în practică a unor reţete de hârtie realizată manual, ne vom strânge în jurul meselor şi vom scrie mesaje de dragoste sau de mulţumire celor pe care îi iubim (soţi, părinţi, copii, fraţi, surori, prieteni, scriitori, etc.) cuvinte pe care ne-ar fi greu să le spunem faţă în faţă, dar care pe hârtie se aştern mult mai uşor. Contribuţia la acest eveniment este de 100 de lei/persoană.

24 februarie – Împreună de Dragobete

În tradiţia populară în seara de Dragobete, fete şi flăcăi se adună şi sărbătoresc această zi, pentru a fi împreună tot anul. Dacă vreţi să petrecem împreună în decorul de la Moara de hârtie o seară plăcută în care ne relaxăm şi ne simţim bine vorbind despre ceea ce iubim, vă aşteptăm pe la noi. 🙂 Vom sărbători dragostea cu vin fiert, bunătăţi şi muzică bună – cu care contribuim fiecare.

25 februarie – Orele 11.00, Atelier de mărţişoare din hârtie manuală

Vine primăvara în curând şi vrem să o întâmpinăm cum se cuvine. Noi vom face hârtia dinainte, iar când veniţi voi facem împreună  mărţişoare din hârtie manuală. Imaginaţia noastră va da naştere unor mici opere din hârtie manuală, cu totul deosebite. Contribuţia la acest eveniment este de 100 de lei/persoană.

26 februarieProgram de vizitare a Atelierului-muzeu Moara de hârtie. În ultima duminică din fiecare lună, Moara de hârtie va fi deschisă pentru vizitare celor interesaţi. Doritorii se pot înscrie în prealabil pe e-mail la echipa@moaradehartie.ro sau la 0743.266.262. Vizitele sunt gratuite, dar orice contribuţie la dezvoltarea acestui proiect este binevenită.

Vă aşteptăm în luna iubirii la Moara de hârtie din Comana!

Anunțuri

Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: