moara de hârtie


Creați-vă propriile invitații de nuntă la Moara de hârtie!
29 Februarie 2012, 11:43
Filed under: hârtie, moara, prieteni, tipar | Etichete: , , , ,

V-ați dorit vreodată să vă realizați chiar voi invitațiile de nuntă? Să le faceți să fie într-atât de speciale încât să cuprindă în ele o părticică din suflet care să le vorbească cel mai bine invitaților despre povestea voastră de dragoste? Cum ar fi dacă ați  plămădi chiar voi foile de hârtie manuală și le–ați  tipări într-un mod foarte personal folosind echipamente vechi și tehnici originale de tipar de pe vremea lui Gutenberg?

Noi credem că atunci când formăm foile de hârtie sau atunci când culegem literă cu literă textul invitației, o parte din noi, din energia și dragostea noastră se impregnează în bucățelele de hârtie lucrate manual. Astfel, cei care le vor primi vor simți dragul și bucuria cu care au fost create și se vor simți parte dintr-o poveste unică, povestea voastră de dragoste pusă în valoare de delicata hârtie manuală, inconfundabilul tipar înalt (Letterpress) și atmosfera magică din Atelierul– muzeu Moara de hârtie.

Foto: Emi Cercel

Dacă vă  doriți să fiți creatorii unor invitații de nuntă cu totul altfel și a venit momentul mult așteptat, căsătoria, dar nu aveți spațiul, oamenii sau materialele necesare să vă puneți în practică dorința, există un Loc care vă așteaptă cu bucurie și prietenie să vă puneți dorința în practică – Atelierul–muzeu Moara de hârtie din Comana.

Aici putem face ca ideea voastră să devină realitate, iar voi să deveniți creatorii propriilor invitații de nuntă.

Noi  vă punem la dispoziție:

–          Atelierul–muzeu Moara de hârtie, un spațiu construit din dragoste de frumos, care recreează atmosfera manufacturilor de altădată prin echipamentele și documentele rare ce se găsesc aici, dar și prin natura proiectelor desfășurate;

–          Echipamentele noastre istorice (cel mai vechi echipament datat lucrează neîntrerupt de la 1889) pe care le puteți folosi la realizarea invitațiilor voastre de nuntă;

–          Materialele necesare în funcție de ideea voastră;

–          Oameni entuziaști, muncitori și mai ales îndrăgostiți de tot ceea ce înseamnă meșteșuguri creative, care vă vor acorda tot sprijinul în a realiza cele mai frumoase invitații pentru o nuntă făcută cu tot sufletul;

–          O experiență și o amintire de neuitat la Moara de hârtie.

Date fiind cele de mai sus, așteptăm să ne contactați pe adresa echipa@moaradehartie.ro cu minim 2 luni înainte de momentul în care doriți să începeţi distribuirea invitațiilor de nuntă. Ne mai rămâne doar să stabilim toate detaliile și să ne apucăm de treabă.

Vă asigurăm că vor fi activități extrem de plăcute și captivante! 🙂

Dacă îți place ideea noastră sau știi persoane interesate, dă share pe facebook sau recomandă pe e-mail cunoscuților link-ul nostru.

Mulțumim!

Echipa Moara de hârtie 🙂

Anunțuri

Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: