moara de hârtie


La 1 an de existenţă, Moara de hârtie sărbătoreşte Prietenia!
27 Iulie 2012, 09:12
Filed under: jurnal, moara, prieteni | Etichete: , , ,

Dragii noştri,

A trecut primul an din viaţa Atelierului – Muzeu Moara de hârtie de la Comana, iar povestea Morii de hârtie a început să se scrie din ce în ce mai “caligrafic”.

Pentru noi, cea mai de preţ realizare în anul care s-a scurs este aceea că Moara de hârtie a adunat în jurul ei oameni frumoşi, care ne-au devenit prieteni.  Pentru noi, a fost un an al prieteniei. De aceea, ne-am propus ca, după un an de când ne-am deschis porțile, să sărbătorim prietenia împreună cu voi!

Așadar, dacă sunteți deja prietenii Morii de hârtie sau vreţi să deveniți, vă invităm sâmbătă, 4 august începând cu orele 18.30 la Atelierul–muzeu Moara de hârtie din Comana, să petrecem câteva ore prietenoase povestind despre voi, despre noi şi despre lansarea unui proiect în care credem cu tărie şi în care ne-ar plăcea să vă implicaţi cât mai mulți dintre voi.

Pentru noi, anul care a trecut a fost destul de plin: peste 1200 de adulţi şi copii din România şi alte şase țări au aflat de la noi ce înseamnă hârtia manuală, cum se tipăreau şi se legau cărţile în trecut, participând la evenimentele organizate de noi; am înființat Asociaţia Moara de hârtie, având ca scop promovarea meşteşugurilor tradiţionale şi creative; am câştigat primul nostru proiect dedicat elevilor, finanţat de Administraţia Fondului Cultural Național; am făcut pentru prima dată în România, după mai bine de 150 de ani, hârtie manuală direct din fibre de bumbac; am întins o mână de ajutor către organizaţii şi proiecte în care am crezut; am primit în dar zeci de impresii de suflet în Cartea prietenilor Morii de hârtie; am plantat tei, meri, vişini, pruni, lilieci, dar şi ceva flori în grădina Morii.

De când Moara de hârtie este la Comana, ne-am dat seama că, oricât de dornici am fi noi să facem lucruri minunate, să ajutăm oameni şi organizații, singuri nu vom putea face prea multe. Prin proiectul pe care vrem să vi-l dezvăluim, dorim să deschidem şi mai larg porțile Morii de hârtie şi să vă încurajăm să intraţi şi să vă implicaţi mai mult în activităţile noastre, astfel încât anul viitor să putem spune că am făcut şi mai multe lucruri împreună.

Vă aşteptăm cu prietenie pe Dealul Morii, la Atelierul – muzeu Moara de hârtie, Str. Funieru, Nr. 279, Comana!

Pentru cei care veniţi cu maşina, mai jos găsiţi cele două trasee care pornesc din Bucureşti, Piața Unirii, pe care vă propunem să le urmați pentru a ajunge la noi:

Participarea la eveniment se face pe bază de confirmare, la adresa echipa@moaradehartie.ro sau la telefon 0724.290.010 (Dana), până cel târziu miercuri, 1 august 2012.

 

Anunțuri

Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: