moara de hârtie


Ateliere de mărțișoare și felicitări!
18 Februarie 2015, 15:49
Filed under: ateliere, hârtie, moara, prieteni | Etichete: , , , , ,

A iubi e primăvară”, spunea atât de frumos Lucian Blaga. Și cum să fie altfel când, dintre toate anotimpurile, parcă doar primăvara cu lumina și candoarea ei ne face să simțim bucuria aceea blândă și senină pe care ne-o dăruiește dragostea.

Pentru noi, la Moara de hârtie, iubirea cheamă primăvara şi, dacă glasul îi e suficient de puternic, primăvara vine. Şi afară, şi în case, şi în inimi. De aceea, vă invităm la sfârșit de februarie și început de martie, la Moara de hârtie, să chemăm împreună primăvara, lăsând inima să ne ghideze, imaginația să zboare și mâinile să creeze cu dragoste și voie bună mărțișoare și felicitări.

Fie că încă mai credeţi în mărţişor şi vă atrage ideea de a chema în acest fel primăvara, fie că doar iubiţi frumosul şi vreţi să vă bucuraţi de el, vă propunem să creăm împreună atât din hârtie manuală, cât și din alte materiale care s-ar potrivi cu ea (piele, sfori, țesături) mărţișoare-unicat și felicitări, care să poată spune lumii ceva frumos despre voi, despre primăvară şi despre dragoste. Prin aceste ateliere ne dorim să ne învățăm copiii să-și trăiască frumos copilăria, să le încurajăm creativitatea și sensibilitatea, să îi facem să trăiască bucuria de a dărui. Să-i ajutăm să înțeleagă diferența dintre a fi tu micul artist și a cumpăra ceva făcut de-a gata. Să aprecieze mai mult obiectele lucrate manual, să simtă emoția și energia pe care o pune cel ce lucrează manual și să-și descopere astfel micii artiști din ei.

IMG_5771

Toate aceste activităţi vor avea loc sâmbătă, 28 februarie 2015, începând cu orele 14.00Atelier de mărțișoare și sâmbătă, 7 martie 2015Atelier de felicitări, fiind destinate atât adulţilor, cât şi copiilor. Locul de desfăşurare este Atelierul-muzeu Moara de hârtie care se afla la aproximativ 35 de km de București, în satul Comana, județul Giurgiu, str. Funieru, nr. 278-279.

Am gândit costurile astfel încât să încurajăm și participarea împreună cu părinții la atelierele noastre. Prin urmare, un adult însoțit de un copil va plăti 70 de lei, iar un adult cu doi copii 90 de lei. Doi adulți și un copil pot participa achitând suma de 110 de lei, iar doi adulți și doi copii vor achita doar 120 de lei. Costul pentru un participant adult neînsoțit este de 50 de lei/adult. Costurile includ vizita Atelierului-Muzeu Moara de hârtie, participarea la atelier, toate materialele de lucru și mărțișoarele/felicitările realizate în cadrul atelierului.

Pentru înscrieri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: echipa@moaradehartie.ro sau la telefon 0724.290.010.

Anunțuri

Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: