moara de hârtie


Ateliere de Crăciun la Moara de hârtie
18 Noiembrie 2015, 17:56
Filed under: ateliere, moara, prieteni | Etichete: , , , , , ,

Dragi prieteni,

Ca în fiecare an, vă invităm și anul acesta în micul nostru atelier-muzeu să pregătim împreună sosirea Crăciunului.
Ne vom explora creativitatea și îndemânarea în două ateliere diferite:
Atelier de meșterit decorațiuni pentru un Crăciun de poveste! (Sâmbătă, 28 noiembrie, orele 14.00)
Atelier de felicitări meșterite și “înTipărite” cu bucurie! (Sâmbătă, 12 decembrie, orele 14.00)

NOU: Atelier de felicitări meșterite și “înTipărite” cu bucurie! (Sâmbătă, 19 decembrie, orele 14.00)

Pentru aceste ateliere de poveste, vom pregăti felurite modele de hârtie manuală și materiale reciclabile, pe care le vom transforma cu mâinile noastre în obiecte speciale. Credem cu tărie că ceea ce dă cu adevărat frumusețe unui obiect este dragostea și bucuria cu care a fost creat, iar atunci când este realizat manual, orice obiect radiază în jur tot ce-i bun și frumos.

atelier decoratiuni

Așadar, dacă vreți să vă înveșmântați bradul de Crăciun într-o haină a bucuriei și a dragostei, veniți la Moara de hârtie să vă impregnați de atmosfera magică din atelierul-muzeu și să realizați alături de noi, podoabe de brad desprinse din povești.La atelierul de felicitări vom realiza atât felicitări meșterite manual, cât și felicitări tipărite manual (Letterpress), ca pe vremuri, cu litere așezate cu migală, una câte una. La cerere, vă puteți tipări mai multe felicitări pe hârtie manuală, foarte potrivite pentru a trimite mesaje frumoase celor dragi.

Acestea fiind spuse, vă invităm pe 28 noiembrie de la orele 14.00 și pe 12 decembrie de la orele 14.00, să petrecem împreună timp de calitate și să ne bucurăm la Moara de hârtie de sosirea Crăciunului!

Am gândit costurile astfel încât să încurajăm și participarea în familie la atelierele noastre de Crăciun. Prin urmare, costul pentru un copil va fi de 40 de lei, iar pentru un adult va fi de 50 lei. Un adult însoțit de un copil va plăti 80 de lei, iar un adult cu doi copii 110 lei. Doi adulți și un copil pot participa achitând suma de 120 de lei, iar doi adulți și doi copii vor achita doar 150 de lei. Costurile includ vizita Atelierului-Muzeu Moara de hârtie, participarea la atelier, toate materialele de lucru, și toate decorațiunile realizate în cadrul atelierului.

Vă vom întâmpina cu bucurie și surprize aromate, așa cum e frumos în preajma unei sărbători luminoase, precum Crăciunul.

Înscrierile se pot face pe e-mail la echipa@moaradehartie.ro sau la telefon 0722.78.11.20. La cerere, putem organiza cu o programare prealabilă, un atelier pentru un grup (minim 10 persoane) sau o clasă de elevi. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.

Despre Moara de hârtie:
Atelierul-muzeu Moara de hârtie a fost inaugurat în anul 2011, în istorica și frumoasa Comana din județul Giurgiu. Aici veți găsi un loc cu povești, dedicat iubitorilor de meșteșuguri, de cărți, de frumos. Ce spun vizitatorii despre Moara de hârtie, puteți citi aici, iar cum a fost la un alt atelier de Crăciun puteți citi aici și aici.

Anunțuri

Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: