moara de hârtie


Ateliere de mărțișoare și felicitări
8 Februarie 2016, 10:20
Filed under: ateliere, moara, prieteni

Dragii noștri,

Anul acesta ne-am gândit să chemăm primăvara la Comana, nu doar gătind Moara în haine de primăvară, nu doar meșterind mărțișoare și felicitări care de care mai ochioase, ci invitând printre noi o prietenă grațioasă și sensibilă –  Poezia.

Căci Poezia, cu puterile ei miraculoase, poate preschimba oricând iarna în primăvară și orice tristețe în bucurie. Așadar, într-o atmosferă de primăvară și poezie, vă invităm la Moara de hârtie să petrecem o după-amiază în care copii și adulți, vom crea din hârtie manuală și alte materiale reciclabile mărțișoare și felicitări poetice și simpatice.

Vă încurajăm să aduceți cu voi poezii pe teme potrivite cu primăvara ca împreună să ne bucurăm de darurile poeziei.

Atelierele se vor desfășura la Atelierul-muzeu Moara de hârtie din Comana, după cum urmează:

Sâmbătă, 27 februarie 2016, orele 14.00 – Atelier de mărțișoare cu poezie!

Sâmbătă, 5 martie 2016, orele 14.00 – Atelier de felicitări pentru o primăvară poetică!

martisor1

La atelierul de felicitări vom realiza atât felicitări meșterite manual, cât și felicitări tipărite manual (Letterpress), ca pe vremuri. La cerere, vă puteți tipări mai multe felicitări pe hârtie manuală, foarte potrivite pentru a trimite mesaje frumoase celor dragi.

Am gândit costurile astfel încât să încurajăm participarea copiilor împreună cu părinții la atelierele noastre. Prin urmare, un adult însoțit de un copil va plăti 70 de lei, iar un adult cu doi copii 90 de lei. Doi adulți și un copil pot participa achitând suma de 110 de lei, iar doi adulți și doi copii vor achita doar 120 de lei. Costul pentru un participant adult neînsoțit este de 50 de lei/adult. Costurile includ vizita Atelierului-Muzeu Moara de hârtie, participarea la atelier, toate materialele de lucru și mărțișoarele/felicitările realizate în cadrul atelierului.

Pentru înscrieri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: echipa@moaradehartie.ro sau la telefon 0722.78.11.20.

Vă așteptăm la un atelier ca o poezie, cu primăvara în priviri, în inimi și pe lângă!

Despre atelierele Moara de hârtie:

Moara de hârtie este un loc cu povești, în care copiii și adulții descoperă o lume uitată, dar vie și plină de semnificații. Timpul petrecut la atelierele noastre  îi ajută pe copii să fie mai sensibili, să devină mai atenți cu ceea ce se întâmplă în jurul lor, să învețe bucuria de a dărui. Fiind expuși la experiențe practice, copiii învață să aprecieze mai mult obiectele lucrate manual, să simtă emoția și energia pe care o pune cel ce lucrează cu mâinile lui, să se descopere pe ei înșiși și să știe că în fiecare dintre noi se ascunde un mic artist. Cât despre cei mari, ei sunt în primul rând uimiți de micul univers creat în interiorul atelierului-muzeu, apoi redevin și ei copii și se prind în joaca serioasă ce se-nfiripă la ineditul „loc de joacă” numit Moara de hârtie.

Anunțuri

Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: