moara de hârtie


Școala altfel la Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor
29 Septembrie 2016, 11:03
Filed under: moara

Dragi prieteni,

img_1056

Până acum, mii de copii s-au bucurat de atelierele organizate la Moara de hârtie. Dacă vă place ceea ce am realizat până acum, vă invităm ca din această toamnă, să descoperiți noile ateliere din Satul meșteșugurilor!

Dacă doriți să promovați o altfel de educație și să ne susțineți, îi puteți ajuta și pe ceilalți să afle despre activitățile noastre prin câteva instrumente pe care vi le punem la dispoziție: un afiș care poate fi imprimat și lipit la avizierele din școli, o foaie ce se poate plia pe liniile punctate și devine un pliant ce conține o prezentare a atelierelor noastre și două calendare, atât pentru preșcolari și elevii din școala primară, cât și pentru elevii din ciclul gimnazial și liceal. Aceste calendare au evidențiate perioadele aferente programului Școala altfel.

Aceste instrumente ajutătoare sunt în format .pdf și pot fi imprimate pentru a fi date mai departe celor posibil interesați (părinți, învățători, profesori, directori de școală, prieteni, etc.). Vă mulțumim că susțineți o altfel de educație, prin meșteșug și creație!

Anunțuri

2 comentarii so far
Lasă un comentariu

Buna ziua, cum se poate face o programare pentru perioada ” Scoala altfel”? Dorim sa venim cu 2 clase de a III-a din sc 179, Bucuresti.
Va multumesc,
Corina Atanasiu

Comentariu de Corina Atanasiu

Buna ziua, multumim pentru interesul aratat atelierelor noastre! Programarile se fac prin email la echipa@moaradehartie.ro sau telefon la 0723-266262. Toate cele bune,

Comentariu de Moara de hartie
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: